logo
 

Software

Software

Om Powersoft:

Powersoft er verdens førende producent inden for letvægts, høj effekt, enkelt rack unit, energi effektive forstærkere til det professionelle audio marked. Deres ”state-of-the-art” forstærkere benyttes til en bred vifte af applikationer, der spænder fra stadions, sportsarenaer, forlystelsesparker, koncerter, spillesteder og lufthavne til kongrescentre, kirker og klubber, og bruges af verdens førende touring virksomheder.

Powersoft er også garant for ”GreenAudioPower”, idet at Powersoft stolt bidrager til en vedvarende miljø ved grøn produktion, f.eks udnytte solenergi, og ved drastisk at reducere strømforbruget af lydsystemer med sin unikke, avancerede og yderst effektiv forstærker teknologi. Powersoft produkter er godkendt og specificeret af LEED akkrediterede design konsulenter.

Spillesteder der er udstyret med Powersoft forstærkere kan profitere direkte fra signifikant reducerede energi-besparelser.

Avanceret DSP-teknologi og software gør Powersoft en klasse førende inden for systemintegration, håndterbarhed og lydkvalitet. Løbende stræben efter perfektion i design og håndværk, betyder at Powersoft leverer et pålideligt og unikt produkt.

Læs mere om Powersoft her.


Copenhagen Office: Jydekrogen 8 - DK-2625 Vallensbæk - Denmark - +45 70 25 55 22

Aarhus Office: Sindalsvej 45 - DK-8240 Risskov - Denmark - +45 70 25 55 22