logo
 

Pro9

Pro9

Siden starten i 1970 har Midas bidraget med en innovation og lederskab indenfor en verden af professionelle lyd mixerpulte. Midas satte en ny standard med deres modulopbyggede PR04, forløberen for XL3 en Midas mixer der fuldstændig ændrede dagsorden for hvilke feature en analog mixer skulle have til professionelt brug.

Dette åbnede også op for kreative muligheder og var startskuddet til den største analoge mixer der på dette tidspunkt var bygget, nemlig den toneangivende XL4.

Senere fulgte The Heritage 3000, der dominerede koncert touring markedet i næsten et årti.

Da Midas gik digitalt var det igen for at sætte standarder for lydkvalitet, brugervenlighed, fleksibilitet og kreative muligheder, som endnu ikke er matchet.

Ingen andre digital audio mixere kan konkurrere med Midas lydkvalitet, netværks udvidelser, og ren og skær brugervenlighed - som er varemærke for alle Midas digitale systemer fra XL8 til PRO1.

Midas digitale og analoge mixere forbliver førstevalg til prestigefyldte installationer, store touring artister, teatre og koncertsteder verden over, herunder mange unikke, højt profilerede internationale begivenheder, hvor kompromis er ikke en mulighed.

Se mere om Midas her.


Copenhagen Office: Jydekrogen 8 - DK-2625 Vallensbæk - Denmark - +45 70 25 55 22

Aarhus Office: Sindalsvej 45 - DK-8240 Risskov - Denmark - +45 70 25 55 22