logo
 

Pro2/Pro2C

Pro2/Pro2C

  • Tænk på en digitalmixer, der giver et hidtil uset niveau af kontrol, nem arbejdsgang og hastighed.
  • Tænk på en digitalmixer, med den mest intuitive, brugerflade man kan forestille sig, men uden at være dyrere end almindelige digitale mixere.
  • Tænk på en digitalmixer, som har alt dette, og lyder som en Midas.
  • Tænk på Midas PRO2 - Radikal tænkning - Det er nemt!


Midas PRO2 og PRO2C er de mindste og billigste Midas digitale mixere indtil videre, men de repræsenterer et kvantespring fremad i både teknologi og koncept inden for miksning.

PRO2 kan betjenes på en række forskellige måder, afhængigt af den brugerens erfaring, evne og vilje. I "normal" mode, opfører PRO2 på en måde, der ligner mange andre digitale konsoller. Teknikere for hvem Midas digitale mixere er nye, kan slappe af, nyde PRO2 ”sample-syncronous” lydkvalitet, og bruge mixeren på et niveau hvor de føler sig trygge og komfortable. Efterhånden som en tekniker bliver mere fortrolig med mixeren, kan de aktivere de avancerede navigationsfunktioner, der giver adgang til funktioner i mixeren der letter og øger hastigheden i arbejdsgangen på Pro2 i en grad man aldrig havde forestillet sig muligt på nogen form for mixer. Digital eller analog!

PRO2 er også tilgængelig i kompakt form, PR02C.

PRO2C er stort set den samme mixer. Eneste forskel er den fysiske størrelse af brugergrænsefladen.
PRO2C indeholder alle de samme faciliteter, som den større Pro2, men denne 64 kanals mixer er ikke større end mange 24 kanals analoge konsoller.

Om Midas:

Siden starten i 1970 har Midas bidraget med en innovation og lederskab indenfor en verden af professionelle lyd mixerpulte. Midas satte en ny standard med deres modulopbyggede PR04, forløberen for XL3 en Midas mixer der fuldstændig ændrede dagsorden for hvilke feature en analog mixer skulle have til professionelt brug.

Dette åbnede også op for kreative muligheder og var startskuddet til den største analoge mixer der på dette tidspunkt var bygget, nemlig den toneangivende XL4.

Senere fulgte The Heritage 3000, der dominerede koncert touring markedet i næsten et årti.

Da Midas gik digitalt var det igen for at sætte standarder for lydkvalitet, brugervenlighed, fleksibilitet og kreative muligheder, som endnu ikke er matchet.

Ingen andre digital audio mixere kan konkurrere med Midas lydkvalitet, netværks udvidelser, og ren og skær brugervenlighed - som er varemærke for alle Midas digitale systemer fra XL8 til PRO1.

Midas digitale og analoge mixere forbliver førstevalg til prestigefyldte installationer, store touring artister, teatre og koncertsteder verden over, herunder mange unikke, højt profilerede internationale begivenheder, hvor kompromis er ikke en mulighed.

Se mere om Midas her.


Copenhagen Office: Jydekrogen 8 - DK-2625 Vallensbæk - Denmark - +45 70 25 55 22

Aarhus Office: Sindalsvej 45 - DK-8240 Risskov - Denmark - +45 70 25 55 22