logo
 

Matrix Sales

Matrix Sales distribuerer professionelt audio udstyr til det danske marked. Personerne i Matrix Sales har stor erfaring i den danske audio industri og har mange års erfaring distribution af professionelle audio produkter.

Matrix Sales har udviklet et stort forhandler netværk. Virksomheden arbejder med mange forskellige audio distributionskanaler i Danmark, fra pro audio, kommerciel audio, installation, AV og turnevirksomhed til udlejning. Med en bred vifte af produkttilbud til sine kunder er Matrix Sales totalleverandør indenfor audio området.

Ydermere fokuserer Matrix Sales på salg, produktion og rådgivning med kompetencer hovedsaglig koncentreret omkring specialopgaver indenfor belysning, arkitektonisk, automation og professionel TV og teaterproduktion.

For Matrix Sales er en grundig afdækning af alle aspekter af stor betydning, således at enhver opgave behandles og løses individuelt og seriøst. Matrix Sales påtager sig gerne hele opgaver, fra ide til produktion, men kan også fungere som konsulent/sparringspartner på mange forskellige typer af projekter.


Matrix Sales er en del af Matrix Group, der også omfatter virksomhederne:www.nordicsales.dk


www.nordicstagingsystems.com

Matrix Group er en del af:


 


Copenhagen Office: Jydekrogen 8 - DK-2625 Vallensbæk - Denmark - +45 70 25 55 22

Aarhus Office: Sindalsvej 45 - DK-8240 Risskov - Denmark - +45 70 25 55 22